Mitsubishi Motors

Mitsubishi har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till år 1870. Det dröjde några år innan bilproduktionen startade, första bilen, en Mitsubishi Model A stod färdig 1917. I och med detta har Mitsubishi Motors producerat bilar i över 100 år.

Sedan dess har Mitsubishi Motors varit en pionjär inom fyrhjulsdrift och kan även stoltsera med flertalet motorsport-titlar. Särskilt inom Rally.

Bilinvest har varit återförsäljare för Mitsubishi sedan 1992. Vi har lång erfarenhet av märket och tekniker som vidareutvecklat sina kunskaper under många år för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

MITSUBISHI ASX

Med Mitsubishis beprövade fyrhjulsdrift som tillval och bra markfrigång som standard tar denna bil dig var du än vill åka. ASX är en beprövad modell som precis har fått en uppdatering med Mitsubishis nya designspråk. Modern och beprövad.

Pris från 229.900 kr (ord pris 249.900 kr)

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

En SUV som är byggd för att ta dig dit du vill. Med en bra kombination av stads- och landsvägskörning med högre markfrigång och Mitsubishis beprövade fyrhjulsdrift som tillval. Ta dig bekvämt från staden ut till ditt äventyr.

Mitsubishi Eclipse Cross kommer snart som laddhybrid.

Kampanjpris från 249.900 kr (ord pris 274.900 kr )

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV, Sveriges mest sålda laddhybrid.

Sedan introduktionen 2013 har Mitsubishi varit det självklara valet när det kommer till laddhybrider i Sverige. Goda utrymmen, fyrhjulsdrift, bra dragvikt och möjligheten att köra helt på el har gjort att många väljer Outlander PHEV.

Bilen har sedan introduktionen genomgått flera uppdateringar och förbättringar som längre körsträcka på el och större möjlighet att köra helt på el även när det är kallt. Denna laddhybrid har aldrig varit så bra som den är idag.

Pris från 419.900 kr

Outlander PHEV är berättigad till statlig bonus samt förmånliga förmånsvärden.

MITSUBISHI OUTLANDER

En rymlig och säker SUV för hela familjen. Med plats för upp till 7 personer genom två separat uppfällbara stolar. Andra sätesraden är reglerbar i längd och har justering för ryggstödet. Detta gör bagageutrymmet väldigt anpassningsbart efter dina behov.

Pris från 249.900 kr

MITSUBISHI L200

Nya Mitsubishi L200 är en robust och slitstark arbetshäst som hjälper dig i arbetet eller på fritiden. Perfekt för dig som vill har en rejäl arbetsbil och en praktisk och komfortabel bil för familjen.

Med marknadens snävaste vändradie och beprövad fyrhjulsdrift med lågväxel och elektrisk låsbar bakdiff. Mitsubishis fyrhjulsdrift går utmärkt på alla typer av underlag. Även på hårt underlag som asfalt utan att den hindrar styrningen eller sliter däck i onödan.

Just nu finns nya Mitsubishi L200 med Pro-paket (kåpa, frontbåge och extraljus) till kampanjpris.

Pris från 269.900 kr ex moms.