Jeep

Grundat 1941. Jeep är idag kända över hela världen för sin offroad-anda och sina äventyrliga bilar. Än idag ser vi den berömda grillfronten med ribbor som har varit ett signum från start. Idag utvecklar Jeep en helt ny generation av bilar som möter kundernas kvar på utsläpp utan att göra avkall på sin äventyrliga anda eller möjligheten att ta dig precis dit du vill. Eller som de själva uttrycker det: Go Anywhere. Do Anything.

En ny era för Jeep är här. Snart lanseras de första laddhybriderna som kommer ta dig på äventyr på ett ännu friare sätt. Och dessutom helt utan utsläpp.

Först ut blir Jeep Renegade 4Xe och Jeep Compass 4Xe. En laddhybrid som kombinerar en bensinmotor med en elmotor och ett batteri på 11,4 kWh. Med en 50 km räckvidd på el genererar 4Xe-modellerna ett miljövänligare och mer hållbart resande.

 

JEEP RENEGADE PHEV

Snart lanseras den helt nya Jeep® Renegade 4Xe laddhybrid.

En bil som passar lika bra i städerna som ute i terrängen.

Bilen har blivit utsedd till “Årets kompaktsuv” av 4×4 Magazine för tredje året i rad. Renegade har terrängegenskaper som lämnar konkurrenterna i startgroparna.

Pris från 223.900 kr

Plug-In Hybrid från 409.900 kr

JEEP COMPASS PHEV

Snart lanseras helt nya Jeep® Compass 4Xe laddhybrid.

En bil som passar lika bra i staden som i terrängen. Denna Jeep® blandar klassisk design med moderna innovativa lösningar och säkerhetssystem. Den går utmärkt att använda till vardagen men är utan tvekan en riktig Jeep®.

Pris från 292.900 kr

Plug-In Hybrid från 449.900 kr

JEEP CHEROKEE

Jeep® Cherokee är en mellanstor SUV med alla moderna lösningar som förväntas av en bil idag. Säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare, filbytesvarning, backvarnare för korsande trafik m.m.

Med hög komfort, imponerande terrängegenskaper och oöverträffad dragkapacitet lever den verkligen upp till allt som Jeep® står för.

Pris från 484.900 kr

JEEP GRAND CHEROKEE

Tar sig fram i den mest utmanande terräng du kan tänka dig och gör det utan att kompromissa med stil, lyx och komfort.

Välj mellan Trailhawk för oöverträffade terrängegenskaper, Summit för absolut lyx, eller Trackhawk för maximal prestanda med 707 hk.

Pris från 596.900 kr

JEEP WRANGLER

Jeep® Wrangler är den ultimata bilen för dig som gillar äventyr. Du kommer bli förvånad över hur kapabel denna bil är. Med elektronisk i- och urkopplingsbara krängningshämmare och avancerad 4×4-teknik finns det nästan inget som kan stoppa den.

Jeep® Wrangler finns i två versioner. Sahara för kombinerad offroad och stadskörning eller Rubicon för mer offroad-betonade egenskaper.

Välj mellan 2 eller 4 dörrar.

Pris från 550.900 kr