Fiat

Fiat grundades i Turin 1899 och har en över 120 år lång tradition av att tillverka bilar. Få biltillverkare har lyckats bevara känslan av sina ikoner på ett sätt som Fiat, speciellt med modellen 500 som verkligen ger känslan av “Made In Italy”.

NYA FIAT 500E

När Fiat 500 lanserades 1957 blev den genast en ikon och gav alla chansen att uppleva friheten med bil. Över 60 år senare är det dags för en helt ny generation Fiat 500. Denna gång 100% elektrisk.

Först ut är modellen La Prima, en välutrustad bil i begränsad upplaga om 500 bilar. Med en räckvidd på 320km (WLTP blandad körning) och en räckvidd i stadstrafik på upp till 400 km behöver du inte känna några begränsningar. Nyttja en snabbladdare eller ladda enkelt hemma med den medföljande laddboxen.

Med utrustning som trådlös Apple CarPlay, adaptiv farthållare, full LED-strålkastare, HD backkamera och säkerhetspaket har du allt du behöver.

Nu är det bara att fälla ner taket och njuta.

FIAT 500

Denna ikoniska stadsbil som påminner mycket om originalet från 1957 har nu fått en ny Hybrid-drivlina. Njut av lägre förbrukning och lägre fordonsskatt. Välj mellan olika versioner för att få till den Fiat 500 som passar dig. Hybriden finns med både fast tak och cabriolet med vilken du kan njuta av dina sommarturer och ändå använda bilen på vintern.

Pris från 146.900 kr

FIAT 500X

En SUV med stil och personlighet. Njut av stadslivet eller ta dig ut på äventyr. Med denna bil kan du kombinera båda alternativen.

Pris från 193.900 kr

FIAT PANDA

En originell och överraskande bil. Rymlig och i liten förpackning. Om du väljer Panda 4×4 tar du dig nästan överallt. Denna modell kombinerar en smidig stadsbil, en storlastare och en bil som kan ta dig vart som helst.

Pris från 116.900 kr

FIAT TIPO

Välj mellan kombi eller halvkombi. Välj Tipo Sport för en sportigare stil med unika detaljer som sidokjolar och bakre spoiler eller Tipo Lounge för en mer elegant look.

Pris från 176.900 kr