Alfa Romeo

Få varumärken har en sådan gedigen historia inom motorsport som Alfa Romeo. Sedan starten i Milano 1910 har Alfa Romeo fortsatt designa och utveckla några av de snyggaste bilarna med mest körglädje på marknaden.

Efter över 30 års frånvaro är Alfa Romeo tillbaka i Formula 1 och den racing som de är kända för. Detta bland annat med den kände föraren Kimi Räikkönen i stallet.

Välkommen in till oss på Bilinvest och upplev sann italiensk sportbilsanda.

ALFA ROMEO GIULIA

En bil med omisskännlig italiensk design. Upplev en bil med 50/50 viktfördelning för en fantastisk kördynamik. Detta tillsammans med den skarpa styrningen som är unik för Alfa Romeo och Alfa™Link hjulupphängning gör detta till en av de roligaste bilarna som finns på marknaden. Välj bakhjulsdrift eller upplev Alfa Romeos fyrhjulsdrift Q4 där du får behålla känslan av en bakhjulsdriven bil men ändå får en fantastisk framkomlighet. Allt för att uppnå maximal körglädje.

Pris från 369.000 kr

ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO

Quadrifoglio, fyrklöver på svenska. Ända sedan Ugo Sivocci vann Targa Florio 1923 med en fyrklöver dekorerad på bilen har fyrklövern varit en symbol för Alfa Romeos passion för motorsport.

Med en 2,9-liters V6:a med dubbelturbo som ger 510 hk, en 50/50-viktfördelning och återgång till bakhjulsdrift har denna Quadrifoglio alla förutsättningar för en fantastisk dynamik och körglädje.

ALFA ROMEO STELVIO

Trots att det är en SUV har Alfa Romeo lyckats behålla den omisskännliga italienska designen. Med en perfekt viktfördelning och Alfa™Link hjulupphängning är det lätt att glömma att du sitter i en högre bil. Även Alfa Romeos direkta styrning är närvarande i denna SUV.

Med den senaste generationen förarassistanssystem och fyrhjulsdriften Q4 som i ger samma körglädje som en bakhjulsdriven bil tar du dig fram säkert på din resa.

Pris från 444.000 kr

ALFA ROMEO STELVIO QUADRIFOGLIO

Quadrifoglio, fyrklöver på svenska. Ända sedan Ugo Sivocci vann Targa Florio 1923 med en fyrklöver dekorerad på bilen har fyrklövern varit en symbol för Alfa Romeos passion för motorsport.

Med en 2,9-liters V6:a med dubbelturbo som ger 510 hk. En perfekt viktfördelning och Alfa Romeos fyrhjulsdrift Q4 har denna Quadrifoglio alla förutsättningar till en fantastisk dynamik och körglädje.